Innovate – Innováció
Create – Alkotás
Imagine – Képzelet
Quality – Minőség
Unique – Egyedi

A Fashion Paints termékeivel elképzeléseinek és kreativitásának semmi sem szab határt.. Termékeink kizárólag kiváló minőségü alapanyagokat tartalmaznak, hogy a velük készített felület igazi remekmű legyen. Festékeink és Effektjeink az iparágban kipróbáltak és elismertek, melyeket közvetlenül a gyártótól szállítunk. Valósítsa meg a kívánt hatást termékeinkkel, bármely festhető felületen: Fém, Műanyag, Fa, Üveg, Bőr, Gipsz, Kerámia.

Szakértőkből álló csapatunk a rendelkezésükre áll, hogy segítsen Önnek kiválasztani a terveihez leginkább megfelelő anyagokat, és részletes iránymutatással szolgálunk arról, hogy hogyan készítsék elő a felületet és hogyan használják Festékeinket és Effektjeinket .
Mindent megteszünk azért, hogy termékeinket sikeresen alkalmazzák, és azért dolgozunk, hogy kedvező tapasztalataik legyenek velük.

Fújható fólia – PLASTI DIP

 

Ez az anyag nem más mint fújható gumi, amely képes minden ismertebb anyagon megtapadni,majd száradás után egy erős szigetelő, védelmező gumibevonatot képez bármely formán vagy felületen, ami világszerte elismert és különlegesen sokoldalú.
Könnyen használható összetételének köszönhetően,nagyon sokrétű a felhasználási területe !

Használhatjuk az autóiparban,( fémre,fára,üvegekre,műanyagra stb.)

A PLASTI DIP személyautók bevonataként is felhasználható.
A hagyományos fólia kiváltható vele .

Előnyei az új technológiának :

  • az anyag szigetelést és UV védelmet nyújt a meglévő fényezésnek
  • a fújható felületet átszínezhetjük, felüllakkozhatjuk különböző színekben (matt és fényes kivitelben)
  • használata: akár védelemre, állapot megőrzésre, fenntartásra vagy dizájnolásra
  • dielektromos (nem vezeti az áramot ) ,impregnál (vízzáró),kopásálló,rugalmas,nem repedezik,ellenáll savaknak,sóknak,lúgos és bázikus anyagoknak,nap és UV sugárzásnak(-34 és +93 fok között )
  • nem tud alámenni víz, por ,szennyeződés ,de szükség esetén eltávolítható egyben mint egy gumibőr, ezáltal nem károsítja az autó eredeti fényezését, ami a hagyományos fólia alkalmazásánal előfordulhat.