Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1974 óta működik, amely eleinte csak autófényezéssel foglalkozott. 1991-ben kibővítettük tevékenységünket és az autófényezés mellett elkezdtük forgalmazni a kiváló minőségű német SPIES-HECKER festékcsaládot.

Autófényező műhelyünkben korszerű, vízbázisú technológiával javítjuk a gépjárművek fényezési hibáit. Fényezési szaküzletünkben nemcsak a személyautók fényezésének javításához szükséges anyagok, hanem a haszonjárművek fényezéséhez szükséges festékek, valamint az ehhez kapcsolódó segédanyagok is megvásárolhatók. Ipari festékek forgalmazásával is foglalkozunk.

Bővebben

Természetesen az autóápoláshoz szükséges, kiváló minőségű termékek is megvásárolhatóak szaküzletünkben. A nálunk vásárolt anyagok felhasználását szaktanácsadással is segítjük.

Festékek

Minden típusú motor, személygépjármű, haszonjármű, ipari vasszerkezetek festésére alkalmas anyagokat forgalmazunk, melyeket üzletünkben spray formájában is megvásárolhat. Több mint 44000 színárnyalat keverhető ki rendszerünkből.

Új szolgáltatásként a SPIES HECKER festék rendszerhez kapcsolódva Computeres színazonosító készülékkel bemérjük a színt, amely receptúrát készít, így nincs lehetetlen!

A következő termékeket forgalmazzuk:

– SPIES HECKER csúcs minőségű autó, haszonjármű és ipari festékek alapozótól a fedő bevonatig.

– MILLACO fényezési segédanyagok, jó minőségben, kedvező árakon.

– FASHION PAINTS designe festékek flip-flop, krómhatású festékek autódekorációs célokra.

Partnereink / referenciák